Nieuws

mei 2019

donderdag 09.05.2019

Parcourskaart KLM UTseries Zwolle19-def-1.png
Parcours KLM Urban Trail Zwolle bekend

Op zondag 19 mei gaat de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle van start op de Melkmarkt. Zwolle is de vijfde stad op de kalender van de KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen wordt gelopen. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 18 highlights. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Zwolle is nog mogelijk.

lees meer

vrijdag 17.05.2019

ZUT2.png
Wethouder de Heer geeft startschot voor KLM Urban Trail Zwolle

Bijna 1.500 hardlopers en wandelaars zullen zondag 19 mei deelnemen aan de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. Zwolle is de vijfde stad op de kalender van de KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen wordt gelopen. De Wethouder Sport van de Gemeente Zwolle, René de Heer zal om 10.00 uur het eerste startschot geven voor deze derde editie.

lees meer

zondag 19.05.2019

PB - KLM Urban Trail Zwolle 2019 (2).png
Derde editie KLM Urban Trail Zwolle sfeervolle ontdekkingstocht

Op zondag 19 mei stonden er bijna 1.500 deelnemers aan de start bij de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. De dynamische Hanzestad heeft zich met een mooi vernieuwd parcours zeker weer op de kaart gezet. Een aantal hoogtepunten van de derde editie waren de Grote Kerk, The Great Escape, Poppodium Hedon, Historisch Centrum Overijssel en het Thomas a Kempis College. Samen met nog 13 andere iconische locaties, bezorgden zij de lopers een prachtige dag.

lees meer

maandag 20.05.2019

urbantrail-zwolle-2019-voorselectie-0013.jpg
De eerste foto's staan online!

Wat was het een fantastische derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle met toffe locaties en veel enthousiaste deelnemers. Alle foto's kun je terugvinden in ons Facebook album. Op dit moment zijn we druk bezig met het terugblikmagazine en de officiële aftermovie. De eerste foto's kun vinden in het fotoalbum op onze Facebook-pagina. Heb je zelf toffe foto's gemaakt, deel ze via je social mediakanalen met #klmurbantrailzwolle. Meer foto's volgen snel! Stay tuned!

lees meer