Primeur Zwolle Urban Trail

images

Na succesvolle Urban Trails in Groningen, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven en Maastricht is op zondagochtend 16 juli Zwolle hét decor van de allereerste Zwolle Urban Trail. Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en de binnenstad op een andere manier wil leren kennen, is de eerste Zwolle Urban Trail een absolute must. 

Elke Urban Trail draait om een bijzondere loopervaring: je komt door verschillende gebouwen, steegjes, binnentuinen waar je anders nooit komt. Dat is in Zwolle niet anders, met 10 km ongeëvenaard urban loopplezier dat je verrast met het avontuurlijke, stedelijke parcours door de binnenstad van Zwolle. Niet de tijd is het belangrijkst, het gaat om het op een sportieve en leuke manier (opnieuw) ontdekken van de stad. Na de finish kun je eenn gratis ontbijt ophalen die je samen met vrienden en vriendinnen kunt opeten. Alle finishers krijgen na afloop ook een uniek medaille.

 

URBAN TRAIL SERIES

De Urban Trail series is een razend populair loopconcept in Nederland en vindt in 2017 plaats in maar liefst 9 Urban Trail steden. Bekijk de kalender van 2017 en ontdek jouw favoriete stad op www.urbantrailseries.nl.