Al meer dan 1.000 inschrijvingen voor eerste Zwolle Urban Trail

images

Op zondagochtend 16 juli start de eerste Zwolle Urban Trail. De inschrijving voor dit unieke loopevenement, waarbij langs en zelfs door diverse gebouwen en locaties in Zwolle wordt gelopen, is op 20 april geopend en telt nu al meer dan 1.000 deelnemers. Voor wie ook mee wil doen aan deze unieke loopbelevenis wordt aangeraden om niet te lang te wachten met inschrijven. 

De Zwolle Urban Trail weet nu al veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van ongeveer 10 km door de Zwolse binnenstad. Ook de locaties zijn erg enthousiast en openen graag hun deuren voor deze primeur. Zo kan men de laatste nieuwtjes nog snel even meepikken en helemaal up-to-date verder rennen nadat ze de redactie van de Stentor hebben gepasseerd en genieten van voorlezen tijdens de passage van boekhandel Waanders in de Broeren.

Bijzondere locaties

Via Facebook maakt de organisatie dagelijks een nieuw gebouw of spectaculaire locatie bekend zodat het parcours stap voor stap onthuld wordt. Bij de selectie van deze locaties wordt gezocht naar een gevarieerd aanbod. Naast de bovengenoemde locaties werden ook deze locaties alvast aan het publiek gepresenteerd:

  • Herman Brood Experience
  • Thomas a Kempis College
  • De Stadkamer

De komende weken volgen nog meer locaties. In totaal zullen ongeveer 20 locaties del uitmaken van het parcours.

Snel inschrijven
Om de kwaliteit te kunnen waarborgen, worden voor deze editie maximaal 2.000 deelnemers toegelaten. Vanwege de grote belangstelling wordt dan ook aangeraden niet te lang te wachten met inschrijven. Inschrijven kan op www.zwolleurbantrail.nl. Deelnemers gaan tussen 10.00 en 11.00 uur in vier waves van start met telkens een pauze om op deze manier in alle comfort door de straatjes, op trappen en door de gebouwen te kunnen lopen. Na de finish ontvangen de lopers een medaille en wordt er een heerlijk ontbijt aangeboden.