Deelnemers genieten in Zwolle tijdens de Urban Trail

images

Zondagochtend 8 juli vond de tweede editie van de Zwolle Urban Trail plaats. Een prachtige dag vol zon zorgde voor veel vrolijke gezichten. Ruim 1600 deelnemers, verdeeld over 3 startwaves, namen deel aan de Urban Trail.

Vanaf de Krabbestraat klonk om 10.00 uur het startschot en vertrok de eerste groep deelnemers op avontuur door de stad. Een onvergetelijk parcours van 10 km volgde met 18 fantastische locaties waar de lopers doorheen mochten. Nieuw dit jaar waren o.a. Theater de Spiegel en The Great Escape, waar acteurs de lopers flink op stang jaagde. Onderweg werden de lopers regelmatig verrast door diverse animaties bij de locaties. Aan de deelnemers was duidelijk te zien dat zij aan het genieten waren van de unieke beleving dat een Urban Trail biedt.

Na de finish was er de welverdiende medaille en stond er een heerlijk ontbijtje te wachten. De deelnemers konden in het zonnetje nagenieten en bespreken welke locatie de favoriet was.

“Ik heb enorm genoten! Veel leuke locaties en heerlijk weer. Volgend jaar zeker weer”, aldus een deelnemer.

De Zwolle Urban Trail is onderdeel van de Urban Trail Series Nederland. Deelnemen kan aan één van onderstaande Urban Trails:
- Breda | 26 augustus
- Den Bosch | 22 september
- Haarlem | 11 november)
Alle Urban Trails zijn te vinden op www.urbantrailseries.nl