KLM Urban Trail Zwolle reinigt stoepen

images

Opnieuw weet de KLM Urban Trail Zwolle veel lopers te charmeren met het avontuurlijke, stedelijke parcours van 5 of 10 km door de binnenstad van Zwolle. Ook de deelnemende locaties, waar deelnemers hardlopend doorheen gaan openen graag hun deuren voor de derde editie. Deelnemers kunnen bij hun inschrijving kiezen voor hardlopen of wandelen. De gehele route wordt bekend gemaakt via social media, waar elke week een locatie in de spotlight staat. Nieuw dit jaar is reverse graffiti. Hiermee kun je bij een aantal locaties te weten komen of ze onderdeel zijn van het parcours.

Reverse graffiti
De organisatie probeert dit jaar op een duurzame manier het evenement onder de aandacht te brengen bij potentiële deelnemers. Op tientallen plekken in de stad is het KLM Uban Trail Zwolle logo op de straat gespoten met reverse graffiti. Hierbij wordt de stoep met een hogedrukreiniger rond het logo schoon gespoten, waardoor het logo zichtbaar wordt. “Inwoners en toeristen in Zwolle maken op deze manier op een ludieke manier kennis met het evenement en kunnen het logo tegenkomen bij deelnemende locaties of bij een andere highlight van Zwolle”, laat Projectmanager Michelle Mencke weten. 

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Zwolle op een unieke manier wilt beleven, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei een absolute must. Inschrijven voor dit populaire sportevenement kan via www.klmurbantrailzwolle.nl.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.