Parcours KLM Urban Trail Zwolle bekend

images

Op zondag 19 mei gaat de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle van start op de Melkmarkt. Zwolle is de vijfde stad op de kalender van de KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen wordt gelopen. Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 18 highlights. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Zwolle is nog mogelijk.

De derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle voert lopers door en langs 18 iconische locaties in de binnenstad van Zwolle. De start is op de Melkmarkt en vervolgens gaat de route onder meer door het stadscentrum, langs het station, om de gracht heen en richting Park Wezenlanden. Highlights waar de deelnemers op de route onder andere doorheen lopen zijn: de Grote Kerk, The Great Escape, Poppodium Hedon, Historisch Centrum Overijssel, Thomas a Kempis College en nog 13 andere geweldige locaties. Het volledige parcours met alle locaties is te vinden op de website www.klmurbantrailzwolle.nl. Deelnemers starten op zondag 19 mei om 10.00 uur en krijgen na de finish een unieke Urban Trail-medaille en een ontbijt aangeboden.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.