Wethouder de Heer geeft startschot voor KLM Urban Trail Zwolle

images
Bijna 1.500 hardlopers en wandelaars zullen zondag 19 mei deelnemen aan de derde editie van de KLM Urban Trail Zwolle. Zwolle is de vijfde stad op de kalender van de KLM Urban Trail Series 2019, een verzameling van 13 unieke stadslopen waarbij niet alleen langs, maar ook dwars door historische of bijzondere gebouwen wordt gelopen. De Wethouder Sport van de Gemeente Zwolle, René de Heer zal om 10.00 uur het eerste startschot geven voor deze derde editie.

Voor de deelnemers ligt er een vernieuwd stadsparcours klaar met in totaal 18 highlights. Deelnemers krijgen deze editie de mogelijkheid om te kiezen tussen hardlopen en wandelen over een parcours van ongeveer 5 km of 10 km. Voor het eerste startschot op de Melkmarkt in het centrum van Zwolle zal de wethouder kort iets vertellen waarom sporten zo belangrijk is in Zwolle en wat voor een uniek evenement de KLM Urban Trail Series zijn! Door de nieuwe mogelijkheid om te wandelen, wordt het toegankelijk voor een nieuwe doelgroep. . Zo kunnen nog meer mensen op ontdekkingsreis gaan door Zwolle en genieten van het unieke parcours.

Voor iedereen die van een sportieve uitdaging houdt en Zwolle op een unieke manier wilt beleven, is de KLM Urban Trail Zwolle op zondag 19 mei een absolute must. Inmiddels zijn er al bijna 1.500 startbewijzen verkocht. Inschrijven voor de KLM Urban Trail Zwolle is nog mogelijk via www.klmurbantrailzwolle.nl tot de start van het evenement.

KLM trotse titelsponsor van de Urban Trail Series
Hardlopen is leuk, gezond én een uitstekende manier om de wereld te ontdekken. Daarom is KLM supporter van running. Wij vliegen je comfortabel en rechtstreeks naar de mooiste bestemmingen. Vanaf daar is het aan jou om je ontdekkingsreis te vervolgen. Met een paar hardloopschoenen in de koffer ligt de wereld aan je voeten.

De eerstvolgende KLM Urban Trails vinden plaats in Utrecht (16 juni), Leeuwarden (23 juni) en Den Bosch (29 september) en Haarlem (10 november). Alle KLM Urban Trails zijn te vinden op www.klmurbantrailseries.nl.